Anderson 發表於 2004-4-3 15:31

2004-04-01 雲妮鍾情 - 給哥哥 (CRHK)

http://hometown.aol.ca/anderson000017/0401.asf

copy from東方日報
張 學 友 : 「 哥 哥 你 好 , 我 係 學 友 , 前 幾 晚 睇 電 視 見 到 播 你 個 特 輯 , 咁 先 知 道 原 來 你 放 假 成 年 , 我 到 今 日 都 仲 好 希 望 四 月 一 日 係 愚 人 節 , 所 有 發 生 都 係 假 , 無 論 如 何 都 希 望 你 放 假 玩 得 開 心 , 唔 知 你 邊 點 呢 ? 天 氣 好 唔 好 ? 多 唔 多 人 陪 你 呢 ? 如 果 見 到 我 識 朋 友 , 唔 該 幫 我 問 候 佢 , 我 依 家 都 OK , 我 會 開 開 心 心 咁 過 生 活 , 會 畀 心 機 做 , 會 叫 佢 多 關 心 、 珍 惜 身 邊 人 , 玩 時 候 開 心 , 做 時 候 認 真 , 總 之 我 探 你 之 前 , 我 都 會 盡 量 咁 每 日 過 得 充 實 , 過 得 有 價 值 , bye bye ! 」

Zing 發表於 2004-4-3 15:45

聽了,很感動也很感傷壓!

Bo 發表於 2004-4-3 17:44

聽的真感傷,希望哥哥在那過的好

JackyHuang 發表於 2004-4-3 20:43

聽得出學友的哀傷和不捨,學友還說在探哥哥以前會盡量將每日過得充實~真有種黯然神傷的感覺.

jessiew 發表於 2004-4-4 15:35

多謝版主提供,商業電台的錄音要收費才可重溫收聽,你幫助我們解決這個問題。
哀傷和不捨的學友,教曉我們要充實的過日子。

MOK Wing Sze 發表於 2004-4-4 23:00

真的好酸...
小詩一邊聽...
一邊...都忍不到我的淚水...
很想2003中很多的事...
都只是夢境...
是假的...

翔翔 發表於 2004-4-5 00:05

雖然學友講話的態度沒有很沉重,但是一直聽下去時,還是可以感覺出那種捨不得的感覺.....尤其是「總 之 我 探 你 之 前 , 我 都 會 盡 量 咁 每 日 過 得 充 實 , 過 得 有 價 值 」這段,真的好令人感傷唷!好在學友很堅強、看得開,要不真的很替學友擔心呀!一下是哥哥、一下又是小黑、最後還有梅姑,真的是三重打擊呀!! :cry:  :cry:  :cry:

微笑小天使 發表於 2004-4-6 23:03

很難過........

我想大家都會希望2003年可以重新來過.....

什麼事都沒發生過吧!!

也希望大家都好好珍惜身邊的人吧!!

好感傷...希望這一切都不是真的...

仁節美 發表於 2005-2-21 17:26

催泪弹, 祝福哥哥在天堂好好
頁: [1]
查看完整版本: 2004-04-01 雲妮鍾情 - 給哥哥 (CRHK)