【兩個契仔】張家輝現身獻唱 張學友開住騷都賀修哥

發佈者: jacky | 發佈時間: 2018-2-11 09:42| 查看數: 164| 評論數: 0|帖子模式

時間 (HKT): 0210 21:32

胡楓今晚喺紅館舉行演唱會,唱完之後《往事只能回味》,修哥就同大家講下嘢,突然張家輝就出場,家輝仲問修哥有冇驚喜,修哥就話:「好驚喜,你係我嘅救兵。」家輝又讚修哥好靚仔,修哥話:「靚仔!但唔夠氣呢。」

家輝話今晚就帶咗一份禮物畀修哥,呢個時候大螢幕就出現咗張學友,身處新加坡做緊演唱會嘅學友都同修哥玩視像交流遠距離談心,學友就話:「好多人話學友成日破紀錄,但就一個紀錄我要等多30年先可以破到,就係好似修哥咁,86歲嘅紅館開演唱會。」

修哥之後又話送首歌畀家輝同學友,呢個時候家輝即刻話:「唔好,緊係我哋兩個送首歌畀你。」學友就話:「我喺138場演唱會入面第一次唱嘅歌,依家就送畀新加坡同入場睇修哥嘅觀眾。」之後唱出《還是覺得你最好》,修哥都跟住一齊唱。

學友唱完歌之後,修哥就叫學友唔好走住,叫佢聽下呢邊嘅掌聲嘅,學友就話:「你件衫係抄我嘅衫嘅,係咪?」修哥即話:「係啊,不過你件衫就50磅,我嗰件就20磅,呢件衫係你個服裝設計陳華國幫我做。」之後學友就離開螢幕,家輝就話都要唱返首歌,就唱咗《假如真的再有約會》。

此新聞影片: http://www.jackyclub.com/thread-17094-1-1.html

家輝話今晚就帶咗一份禮物畀修哥,呢個時候大螢幕就出現咗張學友。

最新評論

【分享到…】
【學友新聞】
搶嘸張學友票!航空包票還比黃牛便宜
搶嘸張學友票! 航空包票還比黃牛便宜 tvbs記者 劉苡青 / 攝影 徐崑山 報導 2018/02/ ...
【兩個契仔】張家輝現身獻唱 張學友開住騷都賀修哥 時間 (HKT): 0210 21:32 胡楓 ...
86歲胡楓演唱會跳到喘氣 張學友隔空獻唱
86歲胡楓演唱會跳到喘氣 張學友隔空獻唱 2018年02月11日 09:04 新浪娛樂 張學友說: ...
相隔一年重返獅城舞台 張學友自讚進步
相隔一年重返獅城舞台 張學友自讚進步 2018年2月11日 星期日 03:30 AM文/王英敏來自/ ...
獅城返場巡演遇時差 57歲張學友 跑跳勁歌熱舞
獅城返場巡演遇時差 57歲張學友 跑跳勁歌熱舞 2018年2月10日 星期六 02:29 PM文/張曉 ...
張學友昨晚開唱 帶200人團隊抵新
張學友昨晚開唱 帶200人團隊抵新 2018年2月10日 星期六 03:30 AM文/王英敏來自/聯合早 ...
無懼超級盃! 張學友康州開唱 2萬粉絲朝聖
無懼超級盃! 張學友康州開唱 2萬粉絲朝聖 世界日報 娛樂新聞組/綜合報導 2018年02月 ...
搶訂張學友演唱會門票 誤進黃牛網站遭噱5萬
【小心片】搶訂張學友演唱會門票 誤進黃牛網站遭噱5萬 蘋果日報 出版時間:2018/02/0 ...
張學友演唱會唱響康州金神
張學友演唱會唱響康州金神 Feb 3, 2018, 02:01 AM 僑報 歌神張學友的「A CLASSIC TO ...

手機版 | 文字版 | 【學友熱】Jacky Fever Club   

GMT+8, 2018-2-26 11:18 , Processed in 0.179333 second(s), 31 queries .